About me..

Welkom bij sfeervolbeeld, mijn naam is Mandy van den Berg (33) en ik ben het gezicht achter de camera. Een spontane fotograaf die op een ontspannen, warme en liefdevolle manier jullie mooiste dag zal vastleggen, een sfeerimpressie om voor altijd te koesteren. 

 

Wat ik zo leuk vind aan het fotograferen van bruiloften is omdat er niks mooiers bestaat dan de liefde te vieren. Ik kan hierin volledig mijn creativiteit kwijt en met oog voor detail en voelsprieten voor emoties weet ik alles op de juiste momenten vast te leggen om tot een mooi eindresultaat te komen.

 

Wat mijn werk nog leuker maakt is dat ik deze passie deel met mijn zus Jessica van den Berg fotografie. Wij vinden het dan ook fantastisch om samen op pad te gaan. Vier ogen zien meer dan twee en daarom worden wij vaak samen geboekt om een bruiloft vast te leggen. Buiten dat zijn wij ook vier handen op een buik, voelen we elkaar feilloos aan en dit is super belangrijk om goed samen te kunnen werken. 

 

Naast fotografie vind ik videografie ook erg leuk! Dus mocht je al een fotograaf hebben maar willen jullie, jullie mooiste dag ook laten vastleggen op bewegend beeld? Ook hier kan je mij dus voor boeken.

 

Ik wens jullie veel succes met de voorbereidingen voor jullie prachtige dag, mocht ik daar deel van uit maken dan kan ik niet wachten om jullie te ontmoeten.