laten we de liefde vastleggen en herinneringen tastbaar maken met foto's of bewegend beeld 

 

Jessica vd Berg fotografie & Mandy vd Berg Sfeervolbeeld

 

Jullie bruiloft is een van de meest bijzondere momenten van jullie leven. Het laten maken van foto's of een sfeervideo stelt jullie in staat om die speciale dag steeds opnieuw te beleven en de emoties en vreugde van het moment opnieuw te ervaren telkens wanneer je de foto's of sfeervideo bekijkt. Het is een geweldige manier om herinneringen op te halen en te koesteren en dit te delen met familie en vrienden.

 

Ik ben op een ontspannen manier aanwezig om alle mooie momenten van jullie dag vast te leggen. Van de glimlach op jullie gezicht tot de tranen van geluk, ik vang alle kostbare momenten die je keer op keer wilt herbeleven.

 

Jullie trouwdag is een unieke gelegenheid die voor altijd in jullie geheugen gegrift zal staan. Vaak gaat de dag zo snel aan jullie voorbij, dus laat mij jullie helpen om die herinneringen tastbaar te maken.

 

Wanneer het mogelijk is op de locatie waar jullie gaan trouwen kan ik ook shots maken met een drone. Hiermee kan ik cinematische sfeerbeelden maken vanuit de lucht, zowel video als foto's. Zeker een mooie waardevolle toevoeging als je het mij vraagt.